La Fundació Casa Dalmases és una entitat sense ànim de lucre fonamentada sobre tres pilars: la promoció de la cultura, l’impuls sostenible del territori i el compromís amb l’economia social.

Per assolir aquest fi la Fundació es proposa:

  • Promoure serveis i oferiments culturals, educatius, laborals, residencials, activitats terapèutiques i de lleure.
  • Impulsar oportunitats laborals per a les persones amb especials dificultats.
  • Orientar familiars, socis i sòcies, amics i amigues, veïns i veïnes per la seva sensibilització i facilitar la integració de persones que requereixen atencions especials.

La Fundació Casa Dalmases impulsa el projecte d’elaboració i comercialització de cervesa artesana amb la intenció de crear ocupació, tot integrant les “diferents capacitats” de les persones que en formem part, i donar resposta a la fragilitat social que malauradament persisteix actualment en tants col·lectius.

En els obradors de Casa Dalmases s’elabora cervesa i xocolata artesana. Amb aquest projecte es posa en valor un producte de proximitat molt propi del territori la Segarra com és el cereal, contribuint a la dinamització econòmica i comercial de la ciutat de Cervera i del seu entorn, ja que l’activitat es dur a terme en un obrador habilitat en els baixos de la mateixa Casa Dalmases, on també es poden degustar les cerveses. Des de l’any 2017, seguint la trajectòria d’un obrador similar amb 25 anys de història, la Casa Dalmases de Cervera disposa d’un nou obrador per a la elaboració de xocolata artesana.