Col·laboracions

"Amb un hàbit de compra de productes locals, podrem contribuir a frenar el despoblament, fins i tot des de la ciutat".
#Experienciesrepobladores
Almanac que ofereix informació agrícola, astronòmica i sobre la cultura i les tradicions catalanes. Al 2021 celebren el 160è aniversari de publicacions ininterrompudes.
"Els artistes van amb tractor" és un homenatge al paisatge rural i als seus protagonistes. Amb l'ajuda d'un drone, la Sara Boldú documenta la vida del pagès des d'un pla zenital.
L’Associació de Dones del Món Rural lluita per donar visibilitat a la feina i a la contribució de pageses, ramaderes, pescadores, forestals, productores i un llarg etcètera de professionals del món rural de Catalunya. La principal finalitat de l’entitat és millorar la igualtat d’oportunitats, empoderar a les dones i posicionar-les a l’esfera pública com es mereixen, fent palès la seva professionalitat, experiència, dedicació, coneixement i esforç.
Sóc la Sandra Marquié, historiadora de l'art i mestra d'Educació Especial, però la meva gran passió des de ben petita sempre ha estat el món de la cuina. Des de l'estiu del 2010 tinc en marxa el bloc "Els fogons de la Bordeta", on podeu trobar receptes de tota la vida, i també aquells plats més innovadors que de tant en tant em trec de la màniga. Gràcies al blog he pogut col·laborar amb projectes de la Generalitat de Catalunya o la Betevé.
L'Associació de Micropobles de Catalunya som una entitat sense afany de lucre, que vol donar una veu conjunta als pobles de Catalunya que tenen menys de 500 habitants. Una acció que ha de servir per a millorar la capacitat de gestió dels ajuntaments i per a millorar la qualitat de vida dels seus habitants. El principi de subsidiarietat on més adequadament s'ha d'aplicar és precisament en els micropobles.
La Fundació Espigoladors és una organització sense ànim de lucre que lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari a la vegada que empodera persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible: #joespigolo.
Sóc la Muntsa, il·lustradora infantil. He treballat en el món de l'art com a restauradora i en el sector de la docència. Però des de sempre m'ha agradat explicar històries, tant populars com inventades. En definitiva, que sóc una "cuentista" i he trobat en la il·lustració infantil el meu vehicle per expressar-me.