Elementor #5795

Queviures en ruta

Vols saber-ne més?

Des de Repoblem, Productors Catalans i TransProCat, tres iniciatives sorgides arran de la crisis sanitària que estem vivint, posem en marxa Queviures en ruta, una iniciativa que preten crear una nova modalitat de compra de productes catalans: compra a l'engròs. El depoblament ha fet tancat moltes botigues de pobles. Hi ha llocs on és molt difícil comprar aliments. És per això que fem una crida a comunitats, grups de veïns, ajuntaments, etc. que puguin estar interessats a compartir la compra, una compra compromesa amb el medi ambient així com en la qualitat dels productes. 
 

Des de Repoblem, Productors Catalans i TransProCat, tres iniciatives sorgides arran de la crisis sanitària que estem vivint, posem en marxa Queviures en ruta, una iniciativa que preten crear una nova modalitat de compra de productes catalans: compra a l’engròs.

El depoblament ha fet tancat moltes botigues de pobles. Hi ha llocs on és molt difícil comprar aliments. És per això que fem una crida a comunitats, grups de veïns, ajuntaments, etc. que puguin estar interessats a compartir la compra, una compra compromesa amb el medi ambient així com en la qualitat dels productes.