PMF

Preguntes més freqüents

1. Com va començar Productors Catalans?

Productors Catalans va néixer de la necessitat d’ajudar als productors/es que, a causa de l’Estat d’alarma decretat per la pandèmia de la COVID-19, van veure com havien de llençar els seus productes a conseqüència del tancament d’escoles, restaurants, etc. Iniciativa voluntària i altruista que, a banda de poder ajudar als productors locals, hem descobert una nova manera de posar en contacte productors i consumidors.

2. Quina és l'actualitat del projecte?

Al cap d’uns mesos, ens vam adonar que havíem fet brotar una llavor, una llavor que s’ha anat cultivant per tota la comunitat de Productors Catalans. És per això que vam decidir crear una pàgina web que facilités la compra dels productes, així com crear un nexe d’unió entre diferents iniciatives.

3. Què hi podem trobar a la pàgina web?

A la pàgina web hi podràs trobar: 

1. Botiga de compra a Productors Catalans. Cada productor/a té la seva botiga on trobaràs tota la informació sobre els productes en venda, la seva història, accès a formular-los preguntes, etc.

2. El blog en el que hi participaran gent de diferents iniciatives per tal de donar veu i visibilitat a aquells projectes que creiem que necessiten ser escoltats per la societat. 

3. Fogons Catalans, una iniciativa en col·laboració amb Els fogons de la bordeta per tal de proporcionar eines culinàries als seguidors. 

4. Informació sobre les diferents col·laboracions així com la informació de totes les donacions a entitats solidàries. 

4. Com funciona la web?

És molt senzill. Si encara no has creat el teu compte, accedeix aquí i registra’t! Navega per la web i descobreix productes de Productors Catalans, produïts a Catalunya. Un cop hagis triat la teva compra, vés a la teva cistella i paga o bé amb targeta de crèdit, o bé per transferència bancaria. Cada productor té el seu compte bancari conectat a la seva botiga. Un cop efectuada la compra, rebràs un correu electrònic amb tota la informació de la compra. 

En el cas de pagar per transferència bancaria, trobaràs el número del compte bancari del productor en el document adjunt al correu electrònic d’informació de la compra. Envia el justificant de pagament al productor mitjançant l’accès a la comanda realitzada en el meu compte perquè el productor pugui enviar-la. També pots fer-li arribar el justificant per correu electrònic o whatsapp. 

5. Com es paga?

Pots pagar amb targeta de crèdit o dèbit o bé per transferència bancaria.

6. Varietats dels productes

Creiem en la necessitat de poder oferir productes variats i de temporada, per tal de poder donar visibilitat a tota mena de productors, així com fomentar el consum d’aquells productes produïts en el cicle més òptim.

7. El preu del transport està inclòs?

Cada producte té unes condicions de transport diferent. És per això que cada productor especifica les condicions respecte al transport del seu producte.

8. Xarxes socials

9. Quin cost té ser productor/a a Productors Catalans?

Cobrem un petit percentatge per tal de poder fer sostenible la plataforma. 

10. Sóc productor, com us contacto?

Si ets productor i vols formar part de la nostra comunitat, envia’ns un correu electrònic a productors@productorscat.cat i et respondrem al més aviat possible.

11. Sóc transportista, com us contacto?

Si ets transportista i estàs interessat en treballar amb algun productor de proximitat, contacta’ns a productors@productorscat.cat